Майката на убитата на „зебра” Лора: С прошката Корнелия Петкова отвори вратичка за безнаказаност при убийците на пътя

С дадената прошка и приемането на пари вдовицата на загинал на пътя отвори опасна вратичка за всички нарушители на пътя. Коментарът е на друга почернена жена от катастрофа – Нели Петрова, което загуби дъщеря си Лора на пешеходна пътека във Варна.

Преди дни вдовицата Корнелия Петкова от Пловдив прости на шофьора, който уби съпруга й. Тя получи пари от него, които после обаче върна.

„Корнелия сега е една объркана жена. Няма право да я виня, никой няма. Знам какво й е и тя още не е изтрезняла от случилото се. Не може да се отдаде на мъката си и дори не осъзнава какво се е случило“, коментира Петрова пред БТВ. Тя добави, че вдовицата е отворила врата към всички, които нарушават закона и шофират с висока скорост и сега нарушителите с повече парични възможности ще могат да си купуват прошка.

Почернената майка, която е и депутат от ГЕРБ, заяви, че готовността да помага на един обвиняем има много голяма тежест в съда и ще се отрази на присъдата му.

Убиецът на дъщеря й е получил две години и половина присъда и в момента се чака решението на спора кой има право и предимство на пешеходна пътека.

Нели покани всички да почетат паметта и на още един загинал на пътя със събитие утре в 16 ч. в мол във Варна.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Нели,какво правиш в ГЕРБ?Как се чувстваш като употребена от твоя лидер?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.