Майка на 4 деца, продадена за проститутка (обзор)

Интерпол обяви за издирване 34-годишната Илияна Банчева от Варна, която е в неизвестност от близо година. Тя е майка на 4 деца, а близките й подозират, че е била продадена в Германия като проститутка.

За последен път Илияна била видяна на 16 ноември 2015 г. в родното й село Любен Каравелово, Варненско.

В средата на лятото жената се разделила с мъжа си и децата си, най-малкото които било 6-годишно момиченце, а най-голямото - момче на 17 години с умствена изостаналост. Съпругът взел децата и се преместил от Варна в силистренското село Бабук. Илияна се прибрала при роднини в Любен Каравелово, но не заживяла с тях под един покрив, а в къщата на свои приятелки, които били сестри.

Близките на Илияна твърдят, че бащата на приятелките й е станал сводник на жената.

"Той е над 50-годишен, има жена и няколко деца, всички живеят заедно в една къща. Илияна отиде при двете му дъщери, които са около 20-годишни. После изчезна, а те продължават да живеят в селото. Казват, че не са я продавали, а тя сама е избягала", разказа вчера Венета, сестра на изчезналата жена, пред Дарик радио.

В силистренското село Бабук се омъжила 14-годишната дъщеря на Илияна. Покрай сватбата на Венета се обадил свекърът и й съобщил, че е проучил къде е Илияна. Била проститутка в Хамбург.

Преди изчезването Илияна никога не е работила. За да издържа семейството, мъжът й често пътувал в чужбина. На въпрос дали се е занимавала с проституция у нас, сестра й отговаря: "Като цяло не, но обичаше да излиза. Какво е правила - тя си знае. Идваха коли да я вземат, тя си оставяше децата. Това и стана причина да се раздели с мъжа си", добавя Венета.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право