Майли Сайръс: Не искам повече да се събуждам пияна

Хитовата певица Майли Сайръс, която преди дни навърши 28 години, разкри, че е изкарала много тежко изолацията покрай пандемията и се е пристрастила към алкохола. Тя сподели обаче в новата всекидневна програма Apple Music, че вече втора седмица не е близвала градусова напитка.

„Ще бъда честна: по време на пандемията се сринах и тръгнах надолу. Но бързо разбрах,че не си правя услуга, и сега съм на правилния път. Слава богу, че взех решението навреме. Вярвам, че е правилното. Постоянно си повтарях, не се нервирай, прояви любопитство. Затова не се сърдете на себе си, а се попитайте: Какво се е случило?“, разказа Майли.

Певицата добави, че за нея сривът е бил пълен провал, защото тя няма мярка. Но не смята, че всички трябва да са трезвеници.

„Всеки трябва да прави това, което е най-.доброто за него. Аз нямам проблем с алкохола. Имам проблем с решенията, които взимам, когато започна да пия. Много дисциплиниран човек съм. Мога да остана трезва, защото просто идва ден, в който желанието ми да пия се изпарява“, разкрива звездата.

„През миналата година имах период, в който бях длъжна да се защитя. Което ме накара да пожелая да остана трезва. Защото загубихме много икони, които бяха на 27 години. Това е ключов момент. Мисля, че някои артисти не успяха да се справят със собствената си сила, енергия и мощ“, каза в заключение тя.

„Не искам да се събуждам пияна. А когато си млад, всички ти казват – не, не си весел. Мога да бъда весела и когато съм трезва и ми харесва да се събуждам 100% свежа и готова за работа“, заявява Майли, като подчертава, че се чувства прекрасно.

„По време на възстановяването след операцията на гласните й струи, мисленето й се промени. Тя разбра кои са важните неща в живота. Стана по-съсредоточена, по-зряла“, сподели пред медиите неин близък.

Коментари

Задължително поле