Все още никой не е поел отговорност за взрива в Лион

България гласува за Европейски парламент

На 26 май 2019 да почерпят

Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия концерт на живо в „Гласът на България“

Тино от „Гласът на България“ вкара чалга хит във филм на Тарантино

Лекуват в „Пирогов“ момче, поразено от токов удар в Северна Македония

Клуб на БГ професионалисти превзема Вашингтон Организацията помага на сънародниците ни да се реализират по-добре в Америка

Битката на финалистите в „Гласът на България“ започна

Британски алпинист загина на слизане от Еверест

Амелия Личева – във фокуса на Българския П.Е.Н.-център

Текстописецът и продуцент Крис Янг пред “Труд”: Дара е енергийно торнадо

51-годишен мъж, изпаднал в мозъчна смърт, стана донор на черен дроб Мъжът е приет във Великотърновската болница с тежка травма

Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Малки спортисти от Стара Загора ще бягат 100 метра с ултрамаратонеца Красимир Георгиев

Над 800 деца от старозагорски училища и спортни клубове, участници в осмото издание на Детски спортни игри „Олимпийски надежди“, ще имат възможност да пробягат 100 метра с ултрамаратонеца Красимир Георгиев на 11 май. Това съобщи пред журналисти Красимира Чахова, зам.-кмет на Община Стара Загора.

Организационен комитет от олимпийски, световни и европейски шампиони, и медалисти от различни видове спорт, под председателството на змс Александър Томов и Граждански клуб ЛИПА, в партньорство с Община Стара Загора, организират за осми път детските игри.

„Детските спортни игри „Олимпийски надежди“ се наложиха като едно от знаковите събития в спортния календар на Общината и всяка година се надграждат“ – каза Красимира Чахова. Тя съобщи още, че в събота в 9:30 часа, пред общинската зала „Иван Вазов“, преди началото на детските игри, ще бъде даден старта на третия етап от бягането на Красимир Георгиев. Ултрамаратонецът предвижда да пробяга 1300 км от Черно до Адриатическо море в рамките на 15 дни. Той ще се движи по маршрута на паневропейския транспортен коридор № 8 и ще финишира в албанския град Драч. Инициативата се провежда под мотото „Свързаност” и цели да обедини активните хора от България, Северна Македония и Албания, да насърчи развитието на инфраструктурните връзки, спорта, туризма и бизнеса между трите страни.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.