В МОСВ не е постъпвало заявление за внос на отпадъците, задържани в Италия

Как купуват изборите в САЩ и колко ще струва победата през 2020-а Най-богатите от милиардерите на Америка купуват общонационалните избори по $100 на глас и дори печелят от това

Нови коли за скиорите Радослав Янков, Алберт Попов и Владимир Зографски ще карат Audi Q5

Джип отнесе светофар в столичния кв. Овча купел

Борисов присъства на първото заседание на лидерите на ЕНП, ръководено от новия президент Доналд Туск

Хиляди алжирци излязоха на протест срещу провеждащите се президентски избори

БАБХ ще взема проби на всяка пратка с птиче месо и субпродукти с произход Полша, предназначени за България

Топлофикация Русе плаща 80 000 лв. обезщетение на жена, паднала в изкоп с вряла вода

Комисар Венелин Младенов е новият началник на „Пътна полиция“ в Пловдив

Арестуваха пловдивски антимафиот за търговия със стоки менте

Рекордни 19 номинации за „Треньор №1“

Президентът Радев: България високо цени приноса на Суверенния Малтийски орден за отстояване на хуманизма и солидарността

Елизабет Втора купи подаръци за персонала на Бъкингамския дворец

Мега турнирът на УЕФА

Пожар избухна на руския самолетоносач „Адмирал Кузнецов“, пострадалите са десет

Манията по джендър и раса Превръща се в господстваща идеология

Дъглас Мъри

Как гласуват гейовете, например?

Статия, озаглавена „Може ли моето дете да бъде приятел с бели?” в „Ню Йорк Таймс”, подписана от университетски преподавател. Хроника в „Гардиън”, която уверява, че „пътищата, измислени за мъже, убиват жените”. Според Дъглас Мъри това са някои от симптомите на новото колективно безумие – да виждаме света само през призмата на джендъра, сексуалността или расата: „Винаги съм мислел, че да бъдеш хомосексуалист е нещо неутрално от морална гледна точка. Това не е причина нито да се срамуваш, нито да се гордееш. Хомосексуалното движение се опита да превърна факта, че е гей в най-важното нещо в живота на един човек. Наистина имаше време, в което това беше важно, дори и само защото законът забраняваше този вид поведение. Но днес мисля, че това не е най-добрата категория за разбиране на хората. Как гласуват гейовете например? Какво мислят гейовете? Това са глупави въпроси. Гейовете не са монолитен блок. Това е същото като да питаш как гласуват жените. Това са ужасно неточни инструменти за разбиране на хората, които разделят обществото”.

Има философски проблем и практически проблем с транссексуалното движение. Във философски план, интерсекционизмът ни обяснява, че всички предразсъдъци са свързани. Ако се борите срещу расизма, трябва да се борите и срещу мъжкото господство, например. Но по принцип, транссексуалното движение се противопоставя на гей движението. Гей активистите приеха „Т”-то от съкращението „ЛГБТ”, без да се запитат какво означават наистина „Л”-то, „Б”-то и „Г”-то.

В Тексас в момента се води съдебна битка заради едно седемгодишно дете, родено момче, но чиято майка обяснява, че е момиче, понеже на петгодишна вързаст харесало филма „Снежната кралица”. Извън факта, че е лудост, това е проблематично, защото това момче без съмнение ще порасне, превръщайки се в напълно щастлив хетеросексуален или може би хомосексуален човек. Преди просто се казваше, че това са „малко женствени момчета” или „мъжкарани” за момичетата, които можеха да растат, избирайки сексуалната ориентация, която им харесва. Но сега ни казват, че това са момичета, скрити в тялото на момче и обратното за момчета, скрити в тялото на момиче.

С големи съкращения, превод – „Гласове”

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.