Мантинела прониза кола, шофьорът избяга невредим (СНИМКИ)

Шофьор без книжка наниза майсторски автомобила си на мантинела, която премина през целия автомобил, а той се отърва жив и невредим. Дори избягал, установили пътни полицаи, които се отзовали след 5 часа сутринта в петък на мястото - на изхода на шуменското село Тодор Икономово в посока към с.Дойранци.

Мантинелата влязла през страничната врата и излязла през багажника. Униформените установили, че водачът на автомобила е напуснал произшествието.

Намерили собственика на катастрофиралия "Деу Ланос” с разградска регистрация, който обяснил, че е предоставил колата на друг човек. Малко по-късно шофьорът-нарушител е открит - 36-годишният С.А. от село Голям Поровец, Разградско. Той си организирал транспорт до Исперих, където да го прегледат лекари. Боляли го гърдите, но не били установени сериозни травми, имал само охлузвания след тежкия удар в крайпътната мантинела.

Произшествието е станало след като неправоспособният С.А./36г./ е управлявал с несъобразена скорост и загубил контрол над колата, уточняват от шуменската полиция. Взета му е кръвна проба за анализ, която ще покаже дали е бил под въздействие на алкохол. Работата по изясняване на случая продължават полицейски служители от РУ- Каолиново.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България