Марая Кери поиска 50 млн. долара от бившия си годеник

Снимка: Архив

Марая Кери е поискала милиони долари от бившия си годеник – бизнесменът милиардер Джеймс Паркър. Според източник на „Ню Йорк поуст“ певицата е поискала 50 млн. долара като обезщетение за това, че е трябвало да напусне Лос Анджелис и да заживее в Австралия заради него. Въпреки това според близки на бившата двойка Марая няма да получи пари, вместо това ще може да запази годежния си пръстен.

„Разбира се, Марая иска пари, но няма да получи 50 млн. Не се водят преговори за пари, тъй като двамата не са си говорили от раздялата насам“, заяви той. По неговите думи Паркър „й разреши да запази пръстена и тя няма да получи и цент повече“.Според представители на певицата Марая и Джеймс са се скарали по време на почивка в Гърция и оттогава не са се виждали. Свадата обаче няма общо със слуховете за изневери, допълват те.

По-рано беше съобщено, че отношенията между двамата са обтегнати заради реалити предаването на певицата „Светът на Марая“ и нежеланието на Паркър да разкрива детайли от личния си живот. / БНТ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица