Марго Роби се омъжва за политик

В момента Марго Роби е една от най-успешните актриси в Холивуд.

Звезда на нямото кино

Блондинката ще играе известната актриса Клара Боу във „Вавилон“

Vanity Fair сподели част от първите официални кадри от амбициозната ретро драма „Вавилон“ на Деймиън Шазел. Снимките показват множество герои от филма на Paramount Pictures, включително тези на Брад Пит, Марго Роби и Тоби Магуайър.

Действието на новия филм на създателя на "La La Land", "Obsession" и "Man on the Moon" се развива през 20-те години на миналия век - епохален период, когато немите филми са заменени със звукови. Главният герой е  млад, неопитен, но стремящ се към слава, мъж от семейство на мексикански имигранти на име Мани Торес (Диего Калва Ернандес). „Вавилон“ е любовна ода на стария Холивуд. Филмът включва голям брой герои, измислени и реални, включително Ана Мей Уонг, първата азиатска звезда на Холивуд. Има и други герои, вдъхновени от реални личности, като Чарли Чаплин (Теди Магуайър) и Джон Гилбърт (Брад Пит), иконата на лудите 20 години на ХХ-ти век Клара Боу (Марго Роби). 

Клара Боу, в чийто образ влиза Роби, е американска актриса, която израства до ранга на секс символ и звезда на нямото кино. Тя е олицетворение на бурните 20 години на 20-ти век. Тогава тя получава по 45 000 писма на ден от своите почитатели. От 1960 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

След множество любовни афери и скандали, Клара сключва брак с актьора каубой Рекс Бел през 1931 г. и се оттегля от киното като става собственик на ранчо в Невада. Ражда двама сина. Често страда от безсъние. Мъжът ѝ се посвещава на политическа кариера и тя често се чувства самотна. През септември 1965 г. Боу умира от сърдечен удар на 60-годишна възраст.

„Основната идея беше да направим наистина голям филм с епичен обхват и голяма предпоставка, който да се развива в Лос Анджелис и Холивуд, когато те едва започват да се превръщат в това, което са сега“, казва Деймиън Шазел за основното послание на проекта.

„Вавилон“ ще бъде пуснат в световен мащаб на 6 януари 2023 г., а съвместният опит пред камерата на Куентин Тарантино в „Имало едно време… в Холивуд“ вероятно ще е от полза за Марго Роби и Брат Пит.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино