Марешки призна как е подписал, че не е двупартиец

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки нарече „фалшиви новини“ новината, че е подписал документ с невярно съдържание. По този начин той отговори на Румен Петков от АБВ, който преди два дни оповести документа в ефир. „Труд“ публикува декларацията, в която е записано, че като новоизбран председател на „Либерален алианс“ („Воля“) не членува в друга партия. Документът е подписан от Марешки на две места и е нотариално заверен.

„Към октомври 2012 г. Веселин Марешки декларира, че не членува в друга партия, а като се видят регистрите, ще разберете обратното… Ако се установи, че това не е вярно, това означава, че Марешки е подписал документ с невярно съдържание. Това пък ще постави под въпрос легитимността на „Воля”, но също и въпроса за неговия имунитет и за разследването му за подписания документ с невярно съдържание”, обясни Румен Петков пред бТВ.

„Документът е истински, след като съм го разписал, само че там няма нищо нередно“, коментира Марешки пред бТВ. „Ако Румен Петков твърди, че документът е с невярно съдържание, аз ще го осъдя, но той не твърди това – каза „ако е подписал“, заяви лидерът на „Воля“.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Дали има нещо нередно може да се произнесе само съдът. Но в случая силно се съмнявам, че Темида ще е с превръзка на очите!

  2. Поредните гадини се намъкнаха в парламента с гласовете на тъпите избиратели.

  3. Време е всички да са наясно, че ма(ГА)решки е един нагъл уличен гамен, че за него законите са нищо повече от тоалетна хартия, че се отмята и обръща като фурнаджийска лопата според моментната обстановка, че е готов да сътвори всякакви низости само и само да удовлетвори собствените си амбиции. Има още много гадости да видим от него

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.