Мария Бакалова: Майка ми беше много тъжна, след като гледа "Борат" (ВИДЕО)

Когато тръгвах за Англия майка ми се разплака. Toва разказа българската актриса Мария Бакалова, чиято звезда изгря зад Океана, след участието й в продължението на филма "Борат" на Саша Барън Коен. Тя беше гост във вечерното шоу на Джеймс Кордън (The Late Late Show with James Corden) по американската телевизия CBS.

"Майка ми ме изпрати с думите "Сигурно никога повече няма да те видя", а аз й отговорих "Вероятно", каза Бакалова, която призна, че в първия момент не е повярвала, че е канят да участва във филма и дори е решила, че може да стане жертва на схема за трафик на хора. 

Обясни също, че е записала видеото си за прослушването за "Борат" в 5 сутринта, след абсолвентския си бал, с помощта на свой съученик и, че всичко е било на шега.

"Майка ми ми се обади след филма и беше много тъжна. Очите й бяха пълни със сълзи. Беше гледала филма два пъти. Каза ми: Никога не съм гледала нещо такова. Много е тъжно", разказа българката.

Относно сцената си в хотелската стая с Руди Джулиани, адвокат на Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк, Бакалова сподели, че е била силно изнервена: "Бях нервна и уплашена. Е, не точно уплашена, защото Саша беше скрит в гардероба", каза тя. "Руди Джулиани всъщност повика полиция, но ние не бяхме направили нищо незаконно, така се с екипа си тръгнахме от мястото заедно, като едно семейство и бяхме щастливи", допълни младата актриса. 

Коментари

Задължително поле