Мария Габриел в Благоевград: АМ Струма ще бъде завършена само ако Бойко Борисов и ГЕРБ продължат да водят България по европейския път на развитие

Отборът на ГЕРБ и СДС знае как да направи Европа още по-силна. ЕС е на кръстопът, но ние сме наясно как Европа и България да продължат напред и да се развиват. Това каза водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в Благоевград.

„Ние казваме „не“ на езика на омразата и „да“ на диалога и сътрудничество. Това ще правим в ЕП. Ние знаем как се отстоява националния интерес – с единство и отговорност. Няма друг отбор, който да е толкова наясно със своите приоритети. Гордея се с всеки един колега в листата“, категорична бе Мария Габриел. По думите й евродепутатите на ГЕРБ са защитавали България и ще продължат да го правят и занапред – от Шенген до пакета „Мобилност. „Защитихме по-висок бюджет в контекста на това, че на много други държави бе намален. Ще има отново висок бюджет за земеделие, ще има средства за малките и средни предприятия, за осигуряването на перспектива за младите хора“, увери водачът на листата.

„Област Благоевград знае какво значи да си закърмен с несломим български дух. Знае какво значи традиции и култура, но и знае важността да има ясен хоризонт за бъдещето. Ето защо е важно да си дадем сметка, че АМ „Струма ще бъде завършена само ако Бойко Борисов и ГЕРБ продължат да водят България по европейския й път на развитие“, подчерта Мария Габриел. Според нея, за да остане България уважавана в ЕС, нещо, за което примиерът Бойко Борисов работи през годините – хората трябва да гласуват с номер 12 в бюлетината.

„От 17-те човека в листата няма нито един, с когото да не се гордеем. На българския избирател предлагаме страхотни професионалисти, патриоти, които ще защитават националния ни интерес. Имаме изключителен водач на листата – Мария Габриел с каквото и да се е захванала – винаги успява“, каза на свой ред областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

В Благоевградско живеят демократи, това е „десен“ регион. Очаквам да запазим тази тенденция и на 26 май да гласувате с номер 12 в бюлетината.Нима има някаква база за сравнение между листата ни с тази на БСП, между Мария Габриел и Елена Йончева, между нашите програми и приоритети?“, попита председателят на СДС Румен Христов.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле