Мария Габриел в Долна Студена: Работили сме и ще продължим да работим за положителния имидж на България

„Имаме опит, работили сме и ще продължим да работим за положителния имидж на България. Това сме правили и това е голямата промяна през последните 10 години. От пазенето на външната граница, до пакета „Макрон“ и темата за разширението на ЕС към Западните Балкани. Да, имаме и грешки. Само който не работи, той не греши. Учим се от тях. Разчитаме на вас на тези избори. Имаме нужда от вашето доверие и вашата подкрепа, за да продължи България напред и да покаже на тези избори, че не е периферия и е страна, от която зависи да се вземат решения. Затова има нужда от Андрей Новаков – за преговорите за пакета „Макрон“. Затова има нужда от мен – за безплатен безжичен интернет на обществени места. За да може младите хора здад имат достъп до информация и комуникация. Това е важно и за общините, за да са познати повече културните и природните забележителности, за да привличат инвеститори“. Това каза днес в село Долна Студена /Община Ценово/ водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел, която заедно с кандидата за евродепутат Андрей Новаков се срещнаха с жителите на село Долна Студена /Община Ценово/.

Заедно с тях бяха народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков, кметът на Община Ценово д-р Петър Петров, общински съветници, кметът на кметство Долна Студена Николай Николов и негови колеги.

Гордея се, че сме в един отбор, коментира Андрей Новаков и отбеляза стореното през отминалия мандат от двамата съответно в Европейския парламент и Европейската комисия. Той призова за активност и категорична подкрепа на изборите на 26 май, за да бъде постигната категорична победа.

Народният представител Пламен Нунев обяви, че е необходима пределна мобилизация на предстоящите европейски избори и не бива да се подценява ситуацията в Община Ценово. „Трябва да издържим и ще излезем с чест и достойнстово с високо вдигнати глави“, категоричен бе Нунев. Той добави, че от депутатите и евродепутатите ще бъде и вече е оказвана оказвана подкрепа на местния самодеен фолклорен състав.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика