Мария Илиева се обясни в любов от сцената

Бащата на детето й я придружи до родното Черноморие заедно с бебето Алекс

Вечно усмихнатата Мария Илиева се опъна на твърденията на клюкари и журналисти от жълти издания, че бащата на детето й Георги Михайлов, който е с 12-години по-млад от певицата, е единствено биологичен такъв. Тя демонстрира публично, че всъщност с него и хлапето са истинско семейство.

Папарак на електронното издание HotArena спипал певицата на нейно участие в култовия нощен клуб „Хасиенда“ в Лозенец, като непосредствено преди изявата й с таткото на Александър си пийвали напитки на бара.

2-3-2Подобна картинка до този момент не можеше да се види, тъй като Илиева изтъкваше, че Жоро прекарва по-голямата част от времето си в чужбина, където се развива и бизнесът му. Очевидно той е решил да поостане у нас, откъдето пък Мария не желае да си тръгва, защото има успешна кариера и ангажименти. Дори се носеха слухове, че 26-годишният мъж и Мария Илиева са се разделили след раждането на наследника им.

Напук на слуховете, той я придружи до родното Черноморие и дори с тях са взели и бебето Алекс. Други папараци пък ги нащракали във ВИП зоната в заведение на плажа, а когато се придвижвали до хотела, в който били отседнали, Георги бутал количката с малчугана, докато Мария Илиева вървяла пред тях.

Семейството най-вероятно е взело и придружител, който да гледа през цялата вечер бебока в хотела, докато майка му пее в нощния клуб, а таткото я чака да приключи. Двойката демонстрираше близост цяла вечер, като дори и от сцената Мария го поздрави и му се обясни в любов, пишат от HotArena.

 

Певицата пие по 4 литра вода дневно

Мария Илиева без проблем може да си позволи скъпа козметика за своята перфектна визия, но предпочита да залага на естествената грижа.

Певицата неведнъж е споделяла, че е привърженик на здравословния начин на живот. Именно по този начин тя открива и тайната на перфектната си кожа. И тя е много проста! Освен че хапва много плодове и зеленчуци, Мария пие много вода. Тя започва всеки свой ден с гореща вода с лимон и продължава да пие около 4 литра течности през целия ден. Илиева споделя, че откакто го прави, кожата й е станала гладка и мека. „Нито един крем за лице няма да помогне, ако не хидратираш организма отвътре”, обяснява изпълнителката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица