Мария Силвестър ще се състезава в най-зрелищната регата във Варна

Мария Силвестър

Любимката на телевизионните зрители Мaрия Силвестър пристига  във Варна, за да стане част от 4-тото издание на ветроходната регата Varna Channel Cup, която ще се проведе между 1-4 юни. Тя ще се включи в демонстративните Pro-Am гонки като част от екипажа на яхтата LZ Yachting 1991 със шкипер Лъчезар Братоев.

Актрисата е специален гост на празника на вятъра и морето  с вълнение приема новата си роля на посланик на ветроходния спорт в тазгодшиното издание на регатата.

unnamed-4Varna Channel Cup е сред малкото събития, които предлагат гонки канал-езеро, позволявайки на зрителите да наблюдават екипажите от непосредствена близост, като атракцията ще бъде най-голяма на южния плаж в Аспарухово. Другите места за наблюдение са Морската градина,южният бряг на кв."Аспарухово", централният плаж и Морското казино. Очакват се да пристигнат ветроходци от Русия, Румъния, Турция и да се включат поне 30-40 яхти и лодки, каза Лъчезар Братоев. Организатори на морското събитие са община Варна и LZ Yachting 1991.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица