Мартин Скорсезе превзема кино салоните с "Комарджията"

филм

В началото на септември киносалоните у нас ще бъдат завладени от новото крими предложение - "Комарджията". Филмът е дело на продуцента Мартин Скорсезе и дава заявка да прикове вниманието на почитателите на киното.

Главният персонаж във филма е бившият редник Уилям Тел (изигран от актьора Оскар Айзък). В миналото той е бил войник от специалните части, който носи морална тежест на мъчителни престъпления в Ирак. След като за тези си действия излежава присъдата в затвора, той намира призвание като професионален комарджия. Умее да играе брилянтно на блекджек и покер. Именно в затвора - мястото, където е имал достатъчно свободно време, той се научава да брои картите, така че винаги играта да е в негова полза.

Животът му след затвора тръгва в друга посока в момента, когато среща младия Кърк, който иска да отмъсти на враг, познат и на самия Уилям Тел.

С помощта на загадъчнaта финансистка Ла Линда Уилям Тел въвежда момчето в хазартните среди, за да го отклони от целта му, която е убийство. Дали това обаче е възможно... 

Изпълнителен продуцент на филма: Мартин Скорсезе

В кината: от 2 септември

Продължителност: 1 час и 50 минути

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино