Мачовете на Григор Димитров и България за АТП къп по MAX Sport 1

В първите дни на 2020 година MAX Sport ще зарадва феновете на тениса с преките излъчвания на най-интересните мачове от първото издание на ATP Cup. Надпреварата по нации ще направи своя дебют от 3 до 12 януари в австралийските градове Бризбейн, Пърт и Сидни, като сред 24-те държави-участници е и България.

Нашият тим е воден от голямата звезда Григор Димитров. Освен него място в състава получиха и Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев. България е в Група C в компанията на Великобритания, водена от Анди Мъри, Белгия с лидер Давид Гофен и Молдова с Раду Албот в състава.

Григор Димитров и компания ще стартират участието си в Сидни на 3 януари от 8,30 ч срещу Великобритания, а следващите мачове са на 5 януари от 01,00 ч. срещу Молдова и на 7 януари от 08,30 ч. срещу Белгия. Всички двубои ще се излъчват пряко по MAX Sport 1.

Двубоите от групите ще се играят от 3 до 8 януари, а финалната фаза на директните елиминации е на 9 и 10 януари. Големият финал е на 12 януари.

Всички двубои на България, както и по-интересните сблъсъци от груповата фаза и елиминациите ще се предават пряко по спортните канали на А1.

Коментари

Задължително поле