Мая и Крум Савови "подгряват" за морето на "White парти" край Вакарел

Мая и Крум Савови вече броят дните до своята голяма лятна ваканция, която ще бъде през целия август. Преди да се отправят към родното Черноморие, те „подгряха“ лятното настроение край нов комплекс с плаж и детски "аква" пързалки във Вакарел.

На „бяло парти“, стил „Миконос“, двамата споделиха, че лятото е техният сезон.

„Ходим на море и в България, и в Гърция, но проблемът при нас е, че отпуските ни са винаги през август, заради телевизионния сезон. А тогава винаги има най-много хора и са големи жеги, поради тази причина гледаме да си разпределим времето и в България, и в Гърция. Около 24 май вече бяхме в Гърция, на Касандра, може би най-популярният ръкав на Халкидики. Затова сега предстои море в България. По-голямата част от лятната си почивка изкарваме на българското Черноморие. Този август ще бъдем в Созопол и Слънчев бряг", каза пред "Труд news" Мая Савова. 

Относно вечната тема за обслужването и персонала, чаровната половинка на Крум Савов довери, че не може да каже лоша дума.

„Не правим такова разделение, защото не можем да се оплачем от липсата на добро обслужване на местата, на които ходим в България. Нямаме лоши впечатления. Местата, които посещаваме, са много изпитани във времето и мога да кажа, че ги повтаряме точно поради тази причина, че нямаме неприятни изненади“, каза още Мая.

Преди да дойде "голямото море" обаче семейство Савови релаксират край басейни или извън столицата през уикендите.

„Децата много обичат водните забавления, Аквапарк, а ние с Крум може да издържаме да сме на плаж и да се печем, така че общо взето, преди да отидем на морето, вече сме с много тен, защото всеки уикенд гледаме да сме някъде – или в Банско, или по плажовете около София", довери пред нашата медия Мая. 

"Тази година няколко уикенда бяхме в Банско, защото температурите бяха малко по-човешки, а в столицата през лятото сме на басейн", каза още тя.

Чаровната блондинка бе спазила дрескод "бяло" на плажното парти, като бе с елегантна, къса рокля, а Крум бе заложил на бял, ленен панталон.

Водещият от БНТ Павел Владимиров и певецът Георги Величков, който днес е рожденик, също бяха с бял аутфит.

Автомобилният състезател Румен Дунев, който през последните години е и голям фен на моторите, и може да бъде забелязан на откриването на всеки мото сезон, също бе част от лятното настроение.

Той и жена му Ани бяха заложили на бял цвят дрехи, за да не се отличават от останалите гости.

Съпругът на диетоложката Енджи Касабие "Мистър Ливан" Рабих Ел Зейн също не подмина лайфстайл събитието. Той бе сам, тъй като Енджи не успя да пристигне, но това не е изненада. Тя не е от ревнивите съпруги и пуска смуглия красавец на не едно и две събития сам. Рабих довери, че 6-годишният му син, също като него, е любител на плажа и водните атракциони.

Популярният ПР Атанас Лазаров също не пропусна събитието, тъй като той обожава гръцкия привкус. Съвсем скоро се завърна и от остров Крит. "Оставих сърцето и душата си там. Много силно ме докосна Гърция - митове, легенди, мастилено синьо море, безумно вкусна кухня", довери Лазаров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес