Мая правела неофициално кампания за кмет като омбудсман

Мая обещава да помогне, ако я изберат. Снимка ombudsman.bg

Увърта по въпроса и твърди, че работела по сценарии

Специален коментар за ситуацията направи за „Труд” експерт - оператор на въртяща се врата

По данни на вестник “24 часа” Мая Манолова, без официално да е в кампания, реално правела такава като омбудсман. Срещала се с протестиращи, събирала граждански комитети и се ангажирала с проблемите на столицата.

Цитирани са отлично запознати анонимни източници, според които Манолова със сигурност ще се включела в кметската надпревара в София.

Самата Мая го увърта по въпроса и твърди, че работела по сценарии, които пише с гражданите. Тя категорично отказва да отговори на информацията на “Труд”, че дава заден за своята кандидатура. Вместо това обяснява, че страхът от нея бил огромен, а на другата сутрин по телевизорите се оплаква, че тя била заплашвана.

От екипа й пък наричат съобщението на “Труд” фейк новина с аргумента, че Манолова още не била обявила решението си дали ще се кандидатира или не.

От “24 часа” обаче са категорични по въпроса, съобщавайки, че Слави Трифонов щял да бъде най-силният гръб на Манолова. Той щял и да бъде моста между Манолова и десните.

След като се запозна с казаното и написаното от Мая и “24 часа”, колективът на “Труд” единодушно реши, че няма интелектуален капацитет да го анализира и вземе отношение, поради което се обърна за коментар към бай Спиро, оператор на въртяща се врата в столичен хотел.

“Симптоматиката, наблюдавана в казаното и написаното, ясно говори за раздвоение на личността, обусловено най-вероятно от смесване на ценности в миналото и продължаващо днес - категоричен бе бай Спиро. Прогнозата при подобно състояние е неблагоприятна. Обикновено то ескалира и ако не бъде контролирано медикаментозно, естествено завършва с личностна катастрофа” - допълни експертът.

Коментари

Задължително поле