МВР още идентифицира двама от нападателите в столичното заведение

МВР още се опитва да идентифицира двама от нападателите в столичното заведение „Бесо“, съобщи в Пловдив главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Други двама са задържани, двама са и вече разпознатите, обявени за издирване.

„Имаме някакви насоки, но ще ги обявим за издирване, когато ги разпознаем категорично. Задържаните засега не ни съдействат, явно се познават, но не искат да издадат своите съучастници“, обясни Иванов. Основната версия за случая остава бизнесконфликт. Задържаните са лица с криминални досиета в почти целия спектър на Наказателния кодекс – кражби, грабежи, унищожаване и повреждане и хулиганство.

Ивайло Иванов е убеден, че двамата обявени за национално издирване не са напуснали страната. „Няма пострадали граждани и персонал, няма тежки телесни повреди, така че не мисля, че ще се опитат да се укрият чак толкова“, обясни главният секретар на МВР.

Ивайло Иванов и зам.-министърът на вътрешните работи Милко Бернер бяха в Пловдив, за да присъстват на семинара „Пази живота на пътя – шофирай трезво и отговорно“.

Коментари

Задължително поле