Меган Маркъл: Все още съм обект на почти непоносим тормоз

Непрестанните атаки от страна на медиите са били една от причините британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл да се оттеглят от официалните си задължения към монархията. Това разкри двойката по време на интервю за подкаст, посветен на психическото здраве. 

Маркъл обясни, че от началото на връзката й с Хари е била обект на критики от страна на британските таблоиди. Тя е била обект на расизъм и сексизъм, от които дори кралското семейство не успяло да я защити. По думите й тя все още е обект на "почти непоносим тормоз".

"Оказа се, че съм била най-подиграваният човек през 2019 г. Осем месеца дори не бях под светлината на прожекторите, тъй като бях в майчинство, но въпреки това се фабрикуваха твърдения за мен, някои бяха унищожителни. Независимо дали си на 15 или на 25 години, ако хората говорят някакви неща за теб, които не са верни, това изключително вреди на емоционалното ти и психологическо здраве, заяви Маркъл.

В подкаста принц Хари и Меган говориха за това колко е важно да се грижиш за психологическото си здраве. "Много е лесно да бъдем погълнати от негативността, но всички имаме избор и можем да я премахнем от живота си. Да следваш някого в социалните мрежи от омраза стана модерно. Не е нужно да го правим. Аз направих своя избор и просто не чета тези коментари. Фокусирам се върху по-позитивни неща", коментира Хари по време на интервюто. 

Коментари

Задължително поле