Меган Фокс e в България за снимките на „Подчинение“, остава у нас до февруари

От няколко дни Меган Фокс е в България за снимките на новия филм с нейно участие - „Подчинение“ (Subservience).

В новата лента тя играе ролята на жена робот, която е взета от самотен баща (в ролята е Микеле Мороне) да поддържа домакинството и се грижи за детето. В един момент обаче, изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и започва да убива.

Работата по филма вече е започнала, като актьорите снимат на различни локации в столицата. Очаква се снимачният процес у нас да продължи до средата на февруари. 

На снимачната площадка Меган е придружавана от двама гримьори, отредени специално за нея, за да се грижат за визията й. Освен това актрисата има и стенд-ин (заместничка на актрисата в моментите на нагласяне на камерите и осветлението).

Очаква се филмът да бъде представен на кино фестивала в Кан, който по традиция се провежда през май месец.

В „Подчинение“ Меган си партнира с италианския актьор, модел и певец Микеле Мороне, който на снимачната площадка е придружаван от трима души антураж, сред които е и новата му приятелка – 20-годишната Моара Сорио, която е финансов консултант.

Мороне придоби популярност след участието си във филма „365 дни“, създаден по книгата на полската писателка Бланка Липински. В лентата той изигра ролята на сексапилен и фатален италиански мафиот (Масимо Торичели), който успя да съблазни полякинята Лаура.

За разлика от Микеле, който е за първи път в България, то Меган вече е била в нашата страна през 2020 година. Тогава тя беше тук за снимките на хоръра „Till Death”, в който изигра образа на Ема, която се опитва да избяга от наемни убийци.

Сега пък самата Меган ще се превърне в убиец.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица