Мегз: бременна или напълняла? (СНИМКИ)

Модната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз напоследък изглежда е качила няколко килограма, но тъй като са основно на корем, в онлайн пространството се зародиха слухове, че тя е бременна.

В един от своите постове преди повече от месец, дизайнерката отговори много лаконично на коментар относно външния й вид, който събуди много съмнения защо е напълняла: "Вижда се, че и корема ми вече не е идеален. Та аз имах плочки. Вече едвам влизам в ХС размер и се чувствам вечно надута. Но през различните периоди от живота ни тялото се променя. Аз свиквам с моето сега. Мъжа ми казва, че съм по-хубава. И аз си се харесвам".

След това обаче тя публикува снимка с приятеля си транспортния бос Румен Рончев, към която написа: "Любовта преобразява. Или казано с други думи - мъжът ми отслабна драстично, аз надебелях", но дори това не промени мнението на феновете й, които са все по-убедени, че двойката крие щастливата новина, че ще стават родители. Те често коментират снимките й така: "Имаш формите на бременна жена" и "Май май някой ще има бебче?"

Съдейки от най-актуалните й снимки в Instagram, коремчето на Мегз все повече се закръгля, а дрехите, които облича не успяват изцяло да го прикрият. Вижте снимките в галерията и сами преценете.

[modula id="3315513"]

Коментари

Задължително поле