Мегз припадна в съдебната зала

„Обичам те, любов!“, извика тя на гаджето си, той не я погледа и тя рухна на земята

Популярната като Мегз дизайнерка Миглена Каканашева припадна в съдебната зала, след като извика на любовника си Румен Рончев: „Обичам те повече от всичко, любов!“, а той дори не я погледна. Когато Мегз рухна на земята, съпругата на Рончев – Зорница, обяви: „Циганка, само циркове прави!“

Любовната драма се разигра, след като Пловдивският окръжен съд остави в ареста Румен Рончев, обвинен, че заедно с Мегз и братовчед й Антон Лесов са направили опит да извършат застрахователна измама. През септември м. г. джипът на Мегз бил обявен за откраднат, но после части от него били открити в имот на Лесов. Мегз е на свобода срещу гаранция от 10 000 лв., а Лесов – с „подписка“.

Обвинението срещу Рончев е за обсебване и адвокатът му Стефан Атанасов обясни, че клиентът няма как да бъде обвинен в подобно нещо, защото нито е владеел колата, нито му е била поверена да я пази. Той цитира Виктор Юго с думите му: „Лесно е да бъдете добри, но аз ви призовавам да бъдете справедливи!“, а после и Оскар Уайлд, който казва: „Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите.“ Адвокат Стефанов настоя съдът да даде възможност на Рончев да гледа към звездите, но това не се случи.

Коментари

Задължително поле