Мегз, Сашка Васева и Енджи Касабие атакуват „Вип Брадър“

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз е сред предварително обявените имена в новия сезон на „Вип Брадър“.

Водещите на новия сезон Ники Кънчев, Александра Сърчаджиева и Миглена Ангелова обявиха предварително 5 от общо 17-е участници в предаването

Тото от „Скандау“ и Лудия репортер Даниел Петканов са останалите имена в каста

Популярната дизайнерка на дрехи Миглена Каканашева – Мегз, фолк дивата Сашка Васева, диетоложката Енджи Касабие, Лудия репортер Даниел Петканов и Йонислав Йотов – Тото от арендби дуото „Скандау“ са първите, предварително обявени, участници в предстоящия сезон на хитовото риалити „Вип Брадър“.

Имената им бяха съобщени от водещите на новия сезон Ники Кънчев, Александра Сърчаджиева и Миглена Ангелова, която за първи път ще изпълнява тази роля. Миналата година именно тя спечели приза „Любима звезда на България“. Журналистката заяви, че нейната задача като трети водещ в предаването ще е на „посредник“ между съквартирантите в къщата и зрителите навън.

Тази година темата на предаването е любовта във всичките й измерения, а общият брой на участниците е 17 и сред тях няма да има чуждестранна звезда. За разлика от предишните издания на риалити формата, този път всички имена от каста ще влязат заедно в къщата.

Освен Мегз, Касабие, Петканов, Тото и Васева, за участие в поредния сезон на „Вип Брадър“ бяха спрягани и имената на фолк дивата Мария, моделката Александра Богданска, Любиен Дилов – син, Маргарита Хранова, Емануела и силиконката Джулиана Гани. Организаторите на предаването не потвърдиха, но и не отрекоха някой от тях да престъпи прага на най-известната къща в България.

Сезонът ще продължи около 3 месеца, до средата на декември, но все още не е уточнена финалната дата. Веднага след края на „Вип Брадър“ ще започне да се излъчва и сезонът „Ол Старс“, който тази година ще бъде под мотото Most Wanted („Най-желани“). От няколко години двете предавания се излъчват едно след друго. „Ол Старс“ събира участници от предишни формати, както и известни имена от други риалити формати.

„Идеята на предстоящия сезон на „Вип Брадър“ е да покажем любовта във всичките й измерения и кастът е направен така, че да отразява точно това. Предаването продължава да бъде риалити в най-чистата си форма, защото всичко в него е непредвидимо и се случва на момента“, заявява програмният директор на Nova Антоний Мангов и допълни, че тази година живите предавания ще бъдат в понеделник и сряда, а дейли епизодите – във вторник, четвъртък и петък. На специалното събитие бяха показани и ексклузивни кадри от Къщата, която тази година е напълно преобразена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл