Мегз стана журналистка

Дизайнерката възнамерява и да следва журналистика

Модната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз изненада феновете си с новината, че вече пише и публикува статии в родна медия.

"Много от вас знаят, че се увличам по писането. Но малцина подозират, че тайничко си мечтая да се занимавам с “истинска” журналистика и да пиша по социални, обществени, дори политически теми", започна дългия си пост в Instagram Мегз.

Тя разкри на последователите си, че дори възнамерява да запише журналистика в университета и да преследва мечтата си до край, а на есен е подготвила специален проект, отново свързан с писане.

Първата публикувана статия на дизайнерката е свързана със скорошната раздяла на певицата Андреа и боксьора Кубрат Пулев, но Мегз се е опитала да задълбае в темата, разглеждайки я в по-широк обществен и социален аспект.

Новото начинание на брюнетката полчуи известна подкрепа, но повечето коментари под поста й бяха такива: "Да се надяваме, че следващият път статията ще бъде по добра. Или поне заглавието ще има нещо общо с написаното вътре. Мегз, може да правиш хубави дрехи , но за журналистка имаш още да учиш.... "

 

View this post on Instagram

 

ЗАЩО СЕ РАЗДЕЛИХА АНДРЕА И КОБРАТА? - линк стори Много от вас знаят, че се увличам по писането. Но малцина подозират, че тайничко си мечтая да се занимавам с “истинска” журналистика и да пиша по социални, обществени, дори политически теми. Причината е, че самата аз толкова се подценявах, че дори се срамувах да ви го споделя. Отскоро съм решила да преследвам тази си мечта, дори смятам да се запиша да уча отново - този път журналистика. Познати на мъжа ми решиха да ми гласуват доверие и да ми дадат възможност да пиша за една от добрите медии в страната. За мен това е голяма възможност, защото ще мога да понатрупам опит. А и да се “шлифовам” за нещо мое си, с което ще ви изненадам на есен. Сега ви представям първата си статия. Тя коментира раздялата на Андреа и Кобрата. Линк в стори. И може да я прочетете тук - https://www.glas.bg/1935895/kobrata-andrea-gringo-sofka-zasho-se-sluchvat-zvezdnite-razd

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on

Коментари

Задължително поле