Мег Райън и Дейвид Духовни се събраха

Актрисата Мег Райън (61), позната с ролите си в много романтични класики, се завръща към характерния си жанр. От години не сме я виждали в нови роли, а този път тя се подписва не само като актриса, но и като сценарист и режисьор в „Какво се случи след това“. 

В лентата Мег играе Уила, която се озовава в капан на летището насред снежна буря. Там след много години тя среща бившата си любов Бил, който се играе от Дейвид Духовни (63) и тъй като полетите са отложени за неопределено време, те имат възможност да наваксат пропуснатото. Героите „се намират толкова привлекателни и очаровани един от друг, колкото са били преди десетилетия. Уила и Бил започват да разсъждават върху общото си минало и мечтите, които са имали като млади. С течение на времето те неволно се чудят дали срещата им е просто съвпадение или дело на съдбата.

„Свързан е с филми от 40-те години, има тези шеги и ритъм, както и много детайли от този период. Беше много смешно да видя Дейвид в образ, който според мен е всичко друго, но не и той. Дейвид е много остроумен, сладък, неустоим“, казва Райън. Поредицата ще бъде пусната на 13 октомври.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино