Медицински фашизъм

Архив

Ако ваксината срещу COVID-19 стане задължителна, ЕК ще носи отговорност за последствията

Тежка корупционна схема, която е античовешка

В продължение на девет месеца Световната здравна организация (СЗО) насажда страх, психоза, тероризира гражданите и принуждава правителствата да предприемат различни мерки - едни по-успешни, а други спорни. СЗО трябва да бъде разследвана. Аз се присъединявам, без да съм юрист, към онези, които ще съдят СЗО и ще потърся правна подкрепа и български юристи, които да са включат в това да бъде съдена СЗО за безчинството върху човечеството като цяло.

СЗО препоръчва да не се правят аутопсии на хора, които са били заразени с коронавирус, както и на всички които са били с COVID и са починали да се пише, че са починали от COVID, независимо, че някои от тях са с прекарани по два-три инфаркта или са имали други тежки съпътстващи заболявания.

Стигна се и до видимата грозна корупция на Европейската комисия - договорът с AstraZeneka. В този договор ние даваме 336 милиона евро, които тя няма да върне, дори и да се провали при производството на ваксина. За сметка на това, ако ваксината е вредна за здравето на отделни граждани, ако причини стерилитет на нашите момичета и момчета, ако се отрази лошо на психическата ни стабилност и т. н., и т. н., AstraZeneka и Европейската комисия няма да носят никаква отговорност. Ние, обаче, българските данъкоплатци, ще плащаме за евентуалните физически поражения, които ще извърши AstraZeneka върху един или друг гражданин.
Трябва да е ясно, че ако тази ваксина води до смърт, за всеки смъртен случай ще е виновна Европейската комисия - на практика тя ще убива или осакатява. Ваксината може да не бъде задължителна, просто да забранят движението в ЕС на неваксинираните с „наша ваксина“.

Аз съм против задължителността на ваксината и искам доказателства от Европейската комисия, че бързането с ваксината не е въпрос на корупция. Аз лично съм убеден, че става въпрос за тежка корупционна схема, която в основата си е античовешка.

Г-жо Фон дер Лайен, не е нужно да правите нови концентрационни лагери. Този „номер“ с ваксината е достатъчен. Иначе казано, „медицински фашизъм“ като нов световен ред, обезпечен с милиарди евро.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари