Голям пожар в близост до автокъщи във Варна Осем коли на пожарната се борят за овладяване на пламъците

Тръмп заплаши с високи мита френското вино

Премиерът Борисов: Правителството изпълни своя ангажимент и осигури 82,510 млн. лв. на Министерството на отбраната за ремонта на самолетите

Корнелия Нинова : Шипченската епопея е ярък пример за родолюбие и братство

Разстрелът на Георги Илиев – много версии, но недоказани 14 години от покушението срещу боса на ВИС

Ирен Онтева и Галена Димова отново на подиума На Grand glamour show в Свети Влас

„Паразит”: Трилър триумф за корейското кино Понг Джун Хо с още един хит

Министър Димов налага по-строги условия за дейността на предприятието за отпадъци в Шишманци

Президентът на Шипка: Похитителите на българската история нямат място в бъдещето (ВИДЕО)

Йога ли е да тренираш с кучето? Беседи, купон и музика на живо на фестивала Udaya Live!

Берта Бенц е първата жена-шофьор в света Находчивата дама използва препарат срещу петна, фиба и жартиер, за да придвижи автомобила на мъжа си

Хайде на чушките!

Разкриха нива за отглеждане на канабис до Костинброд (СНИМКИ)

Короноваха 20-годишна красавица за мис Варна 2019 Най-светското събитие край морето се завъртя като ретроспекция на холивудски хитове

70-годишен мъж пострада тежко при катастрофа между каруца и бус край Разград

Международният панаир в Пловдив приема 34 изложения през 2017 година

Мегафорум за агробизнес, вино, храни и туризъм дава старт от 22 до 26 февруари
Международният панаир в Пловдив ще е домакин на поне 34 изложения през 2017 г., а стартът ще даде мегафорум за агробизнес, вино, храни и туризъм от 22 до 26 февруари. Явно това е печелившата формула, тъй като за трета година поред 7 изложения ще се проведат едновременно.
Международен панаир Пловдив
Това са селскостопанска изложба „Агра“, съпътстващата я „БиоАгра“ за биологично растениевъдство и животновъдство, фестивалът на лозарството и виното „Винария“, изложбата за храни, напитки, опаковки, машини и технологии „Фудтех“, изложенията на висококачествени храни и вина „Вкусовете на Италия“, за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „Хорека Пловдив“ и за пчеларство „Апи България“.
панаир Пловдив автосвят
По същата формула от 29 март до 2 април в Международен панаир ще се съберат други 6 изложения: „Природа, лов, риболов“, Европейският панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, „Цветна пролет“, Италианският фестивал на красотата и прическите, Изложбата на общините и киноложките прояви C.A.C. и C.A.C.I.B., които имат и второ издание на 21 и 22 октомври.
 панаир Пловдив
От 25 до 30 септември 2017 г. в Пловдив ще е есенният технически панаир, а програмата включва международен конкурс за панаирен плакат и 11 специализирани изложения – „Автосвят Пловдив“, „Аутотех“, „Акватех“, „Робохайтех“, „Инфотех“, „Елтех“, „Енеко“, „Стройтех“, „Интермин експо“, „Химия“ и „Машиностроене“. През октомври идва ред на изложбите „Медикус, денто, галения“, „Цветна есен“ и „Булколекто“, които ще са от 18 до 22-ри.
error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.