Мейуедър и Макгрегър се разбрали за бой

Боксьорът Флойд Мейуедър и шампионът в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър са постигнали съгласие за бой помежду си. Така Богаташчето ще се завърне на ринга, след като се оттегли в края на 2015 г. с 49 победи и нито една загуба. Мачът ще е по правилата на бокса, което ще е дебют за ирландеца на профиринга.

До споразумението се е стигнало, след като двамата най-накрая са уточнили хонорарите си. В продължение на месеци вървяха пазарлъци - Мейуедър демонстративно отхвърляше предложенията на MMA звездата като прекалено ниски. Очаква се предстоящият мач да счупи всички рекорди за приходи от билети и телевизионни права.

„Договорът все още не е подписан заради странични препятствия, но всички подробности са уточнени и вероятно всичко ще стане факт до две седмици“, обяви източник, близък до Макгрегър.

Слуховете за предстоящо споразумение тръгнаха, когато ирландецът отмени ангажиментите си в Европа и отлетя спешно за Лас Вегас, където се срещна с екипа на Мейуедър. Освен това биячът пусна видео, на което прави боксови спаринги, и феновете му заключиха, че очевидно се готви да смени спорта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт