Мелания Тръмп грейна на кола във Варна

Красивата първа дама на САЩ Мелания Тръмп грейна върху автомобила на варненския зевзек и лидер на Партията на българските мъже Росен Марков. "Тя вече е моят президент", обяви той, а подаръкът му от него е легнало в скута й кученце на име Дончо, но със засуканата прическа на Доналд Тръмп.

Росен Марков беше сред първите, които въведоха модата с поставянето на ликове на политици и известни хора върху колите си. Когато заклети привърженици на премиера в оставка Бойко Борисов обаче лепяха образа му върху автомобилите си, варненският зевзек си залепи върху дачията портрета на Мая Манолова, тогава депутат от левицата и остър критик на управлението на ГЕРБ.

"Когато тя е на капака, човек не може да заспи на волана си или да се блъсне", обясни Марков и припомни, че още тогава предпочел Мая Манолова пред Корнелия Нинова, защото му е по-симпатична.

След това сложи стикер с образа на вътрешната министърка Румяна Бъчварова, но не му се размина със солена глоба за превишена скорост. По-време на предизборната кампания зад океана държеше на капака си лика на Хилъри Клинтън, защото й бил привърженик.

Сега е луд фен единствено на жената на новоизбрания американски президент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл