Мел Би ще плаща половин милион британски лири на Стивън Белафонте

Нови съдебни документи разкриват, че Мел Би трябва да плаща на Стивън Белафонте 11 160 британски лири месечно за 3-годишен период, въпреки твърденията си, че била жертва на сексуален и физически тормоз от негова страна през 10-годишния им брак, съобщи Контактмюзик.

Това означава, че певицата от "Спайс гърлс" трябва да плати 401 760 лири за тригодишния период, но също дължимите от Белафонте 150 000 лири за съдебни разноски, т.е. общо над 500 000 британски лири. При това сумата трябва да бъде платена преди Коледа.

След насилието, което Мел Би твърди, че понесла от негова страна, тя трябва да глътне горчив хап, заяви близък до бракоразводното дело източник.

В замяна Стивън се съгласил да унищожи компрометиращите видео касети, свързани с Мел Би - съдията в телевизионното шоу "Америка търси талант". По-рано певицата увери, че Белафонте и бившата им детегледачка Лорейн Джайлс се опитвали да измъкнат пари от нея, заплашвайки я, че ще разпространят в интернет видеозаписи, на които се вижда, че прави секс.

Мел Би заведе дело за развод през месец март, като отбеляза, че била жертва на физическо и сексуално насилие от негова страна. Белафонте отхвърли обвиненията й. След няколкомесечни спорове двамата се съгласиха да си поделят попечителството над 6-годишната си дъщеря Мадисън.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица