Мел Гибсън се завръща с кримка

Дженифър Карпентър

Режисьор е С. Крейг Залър

Мел Гибсън се завръща като актьор с главна роля в криминалния трилър с нео-ноар елементи “Dragged Across Concrete”, в който си партнира с Винс Вон. Преди това Гибсън режисира Вон в извънредно успешното си режисьорско завръщане “Възражение по съвест”.

“Dragged Across Concrete” е на режисьора и сценарист (който също така е писател, оператор и музикант) на “Bone Tomahawk” и “Brawl In Cell Block 99” С. Крейг Залър.

Мел Гибсън и Винс Вон влизат в ролите на възрастния полицай Брет Риджман и лесно избухливия му по-млад партньор Антъни Лорасети (Вон), които се оказват отстранени от служба, когато видео на неконвенционалните им методи на работа попада в медиите. Без пари и други опции, двамата се обръщат към подземния свят, откъдето се надяват да вземат това, което им принадлежи. Но там, в сенките, откриват повече, отколкото им се иска…

Режисьорът и сценарист Залър споделя, че “Dragged Across Concrete” ще е “по-малко кървав” от предишните му два филма и добавя: “Доста по-интересно е да пишеш за хора, които са из целия спектър и имат различни гледни точки… не да представяш кой е “прав” и кой “крив”, а може би добри хора, които правят лоши неща, и лоши хора, които опитват да правят добри неща, за да подобрят себе си.”

В ролите, освен Мел Гибсън и Винс Вон, ще видим още Тори Китълс, Майкъл Джей Уайт, Дженифър Карпентър, Лори Холдън, Фред Маламед, Удо Кир, Томас Кречман, Дон Джонсън и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино