Край на схемата с фиктивни строежи (Обзор) Премахваме законовите вратички, позволяващи да се продават жилища в постройки, които не покриват изискванията

Амортизация на апартамент, отдаван под наем

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 14 ноември 2019

Екатерина Захариева представи възможностите за бизнес с България пред правителството на Намибия

Банков шеф обра трезора и избяга

Предлагат по-висок акциз за цигарите Автоматите на самообслужване без касови бележки

Слагат БДС на ръжения и пълнозърнестия хляб

Един лев за преглед при джипито да плащат децата Предлагат повишаване на цените на 220 клинични пътеки

„Тесла” избра Берлин за първия си завод в Европа Мъск обяви предстоящия строеж на “Гигафабрика 4”

Два случая на африканска чума по свинете в Разградско

Прокуратурата протестира оправдателната присъда спрямо стоматолога, обвинен за причиняване на смъртта на 14-годишно дете

Демет Йоздемир искала да стане адвокат

Правителството отпусна 24 млн. лв. за борба с бедствията

Михайлов титуляр срещу Парагвай

БЧК: Изгубената край Мальовица жена е починала от травмите си след падане

Менда Стоянова и Атанас Ташков посетиха фирми в индустриална зона „Тракия“

Кандидатите за народни представители от листата на ПП ГЕРБ Пловдив-град Менда Стоянова и Атанас Ташков посетиха днес фирми в индустриална зона „Тракия“. „За нас е въпрос на морал да бъдем честни с хората и да не ги лъжем, когато търсим тяхната подкрепа. Програмата на нашата партия предлага реални решения в различните секторни политики“, с тези думи Менда Стоянова се обърна към служителите на голяма фирма в индустриална зона „Тракия“.

unnamed-9

Председателката на парламентарната комисия по бюджет и финанси в 41-ото и 43-ото Народно събрание бе категорична, че всеки е свободен да направи своя избор според личната си съвест и убеждения, но предупреди хората да не вярват на празни обещания. „Като финансист категорично ви заявявам, че при условие, че искаме да запазим стабилността и развитието на страната, обещанията на БСП са неизпълними“, каза още Менда Стоянова.

Инж. Атанас Ташков подчерта, че политиката, водена от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов, стимулира предприемчивите и активни хора от бизнеса. Той посочи още, че пловдивският опит с Тракия икономическа зона е залегнал в програмата на ПП ГЕРБ. В отговор на поставен въпрос инж. Атанас Ташков още веднъж потвърди, че предстои пълната реконструкция на пътя Пловдив-Асеновград, за което правителството на ГЕРБ е осигурило около 24 млн. лева европейски средства. Той допълни, че сред приоритетните проекти е Околовръстното шосе.

На парламентарните избори на 26 март ПП ГЕРБ е с № 11 в бюлетината.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.