Кристиан Вигенин: Меркел каза това, което искахме да чуем

Психолози и социални работници влязоха в къщата на ужасите в Свищов Общинската администрация предприе мерки за социализирането на трите жени

Християн Гущеров е задържан заради сбиване в заведение

Талибаните поеха отговорност за атаката в Кабул

Десетки хиляди на протест в Солун: Македония означава Гърция

ДПС предлага програмен кабинет и програма за ускорено развитие

17-годишен катастрофира в дърво, колата му изгоря

Президентството: Извършена е нерегламентирана публикация в профила на държавния глава

Приход от 1,4 млн. лева от данъци планира Община Павликени

Д-р Красимира Иванова: Хепатит C уби баща ми, зарази се след кръвопреливане Системата за проверяване на кръвта да гарантира 100% нейната безопасност, призова сестрата на премиера Бойко Борисов

Проф. Божидар Димитров: Комунизмът у нас беше държавен капитализъм

Патриарх Неофит за македонската църква: Имаме консенсус по главните въпроси на бъдещото

Премиерът Борисов ще се срещне с чешкия си колега Андрей Бабиш

Дамаск осъди турската операция в град Африн

Цецка Цачева: Няма да се въвежда трети пол и да се признават еднополови бракове

Менда Стоянова и Атанас Ташков посетиха фирми в индустриална зона „Тракия“

Кандидатите за народни представители от листата на ПП ГЕРБ Пловдив-град Менда Стоянова и Атанас Ташков посетиха днес фирми в индустриална зона „Тракия“. „За нас е въпрос на морал да бъдем честни с хората и да не ги лъжем, когато търсим тяхната подкрепа. Програмата на нашата партия предлага реални решения в различните секторни политики“, с тези думи Менда Стоянова се обърна към служителите на голяма фирма в индустриална зона „Тракия“.

unnamed-9

Председателката на парламентарната комисия по бюджет и финанси в 41-ото и 43-ото Народно събрание бе категорична, че всеки е свободен да направи своя избор според личната си съвест и убеждения, но предупреди хората да не вярват на празни обещания. „Като финансист категорично ви заявявам, че при условие, че искаме да запазим стабилността и развитието на страната, обещанията на БСП са неизпълними“, каза още Менда Стоянова.

Инж. Атанас Ташков подчерта, че политиката, водена от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов, стимулира предприемчивите и активни хора от бизнеса. Той посочи още, че пловдивският опит с Тракия икономическа зона е залегнал в програмата на ПП ГЕРБ. В отговор на поставен въпрос инж. Атанас Ташков още веднъж потвърди, че предстои пълната реконструкция на пътя Пловдив-Асеновград, за което правителството на ГЕРБ е осигурило около 24 млн. лева европейски средства. Той допълни, че сред приоритетните проекти е Околовръстното шосе.

На парламентарните избори на 26 март ПП ГЕРБ е с № 11 в бюлетината.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.