Мениджърът на боксьора: Кобрата тренира като луд във фитнеса

Всички подценяват този българин, който тренира като луд във фитнеса – казва Боб Аръм, мениджър на Кубрат Пулев. - Нека ви кажа, че той няма да дойде дебел като Анди Руис. А ще постави Джошуа под напрежение и ще го нокаутира.

Кобрата е основен претендент за титлата на Международната федерация по бокс (IBF), която се държи от Джошуа.

Организацията вече разпореди двата щаба да влязат в преговори и до 30 дни трябва да станат ясни мястото и датата на срещата. Срокът изтича в първата половина на януари. Наскоро Еди Хърн, мениджър на британеца, намекна, че боят може да е в края на март на стадиона на „Тотнъм“ в Лондон.

Същевременно Джошуа отпразнува световните си титли в Барбадос. В началото на декември той победи мексиканеца с американски корени Анди Руис. Британецът има още да брани поясите си на WBА, WBO и IBO.

“Ако бях на мястото на Джошуа не бих се бил отново докато не знам победителя от мача Уайлдър-Фюри – продължи импресариото на Кобрата. - Бих овакантил титлите, докато не дойде големият мач - това иска публиката, да знае кой е №1. А номер 3 и 4 биха в Саудитска Арабия (б.р. Джошуа и Руис). Първият и вторият обаче ще излязат един срещу друг на 22 февруари (б.р.Уайлдър и Фери).“

Коментари

Задължително поле