Ирак започна офанзива за превземане на бастион на ИДИЛ

Лидерите на двете Кореи се срещнаха отново

Димитър Маргаритов, КЗП: Потребителите често не се замислят колко им струват „безплатните“ електронни услуги в Интернет

Казани с боб и лютика димят на кулинарен фест насред Монтана

Вежди Рашидов пред „Труд“: Светлин бе мотор, който движеше държавата ни напред

Австралия: Очакваме признание от Русия, че поемат отговорност за свалянето на малайзийския самолет над Източна Украйна

Криминална история на 1800 години се заплете Тройно убийство е извършено при готско нападение над Филипопол

Цвета Караянчева: Всички ценители на майсторството на Светлин Русев ще съхранят искреното си уважение към приноса му за развитието на изкуството

Вандали поругаха изложбата „За буквите” в центъра на София

Варна показва съкровищата си

Как Тръмп тласка света в ръцете на Путин

Барние прикани Великобритания да приеме споразумение за върховенството на Съда на ЕС

Кметът на Монтана стана чирак-резбар

Румен Петков: Светлин Русев ще остане с написаното, изреченото, нарисуваното в душите и в сърцата ни, в България и в света

Пленкович: Това посещение е крачка напред за сътрудничеството ни, благодаря на Борисов

Меркел призова мюсюлманският свят да се противопостави на тероризма

Снимка: Архив

Ислямът не е източник на тероризъм, а ислямските учени и мюсюлманските държави трябва да изкажат позиция против фундаменталистите. Това призова германският канцлер Ангела Меркел по време на Мюнхенската конференция по сигурността.

Меркел подчерта важността от близко сътрудничество с мюсюлманските държави с цел побеждаване на международния тероризъм и на екстремистките групировки „Ислямска държава“ и „Боко Харам“.

„Смятам, че тези държави най-напред и преди всичко трябва да дадат своя принос. Тъй като само по този начин ние можем да убедим хората, че ислямът не е източник на тероризъм. Източникът е погрешно разбрания ислям“, обясни канцлерът.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Преди да поучава, урoдливият диктатор меркел да признае, че германския обор е източник на пoквара във всяко едно отношение…

  2. Госпожа Меркел пак обърна палачинката. Още малко и ще приеме исляма като национален в Германия. Дали там не идват пари от Изтока,петролни пари?

    1. Диктаторът меркел слугува на големия капитал, който не иска народ защитаващ интересите си, а евтино стадо безродни говеда.

  3. Тази не спря да върши и говори глупости ! Та мюсюлманите винаги критикуват извършителите на атентати , а атентаторите са все мюсюлмани и явно някой ги учи на джихад. Дали не са техните имами ? А тъпите европейски лидери приемат БЕЗУСЛОВНО всички нелегални мигранти мюсюлмани с добре дошли ! А трябва да се приемат ако искат да се заселят и живеят в Европа за постоянно , трябва да им се поставят условия- смяна на религия и име , усвояване на език и професия като минимум гаранция да се интегрират ! Иначе да бъдат така добри да си потърсят място където живеят мюсюлмани !

    1. “Дали не са техните имами ? ” – а дали не са западните служби и говежди държави, които създават, насърчават и обучават и въоръжават “борци за свобода и демокрация”?!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.