Меркел пожела успех на Радев (СНИМКИ + ВИДЕО)

Снимка: Фейсбук

В рамките на неформалното заседание на Европейския съвет в Малта обсъдих с канцлера на Федерална република Германия Ангела Меркел предстоящото ми официално посещение в Германия на 6 февруари 2017 г., където ще взема участие в откриването на Икономически форум за България. Това написа президентът Румен Радев във фейсбук.

Г-жа Меркел ми пожела успех в отговорната мисия на държавен глава и потвърди желанието за последващо всестранно развитие на двустранните отношения между България и Германия.

Неформалното заседание на Европейския съвет в Малта започна. 2017 Maltese Presidency of the Council of the EU #MaltaSummit

Публикувахте от Румен Радев в 3 февруари 2017 г.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Господин Президент, нов сте в политиката и Ви е простено да не познавате терминологията. В понеделник, 6 февруари, няма да сте на ОФИЦИАЛНО посещение в Германия, тъй като не пристигате по покана на федералния президент и съответно няма да бъдете посрещнат като официален гост с полагащите се почести. Приел сте поканата да говорите на икономически форум за България, което е прекрасно. Такова посещение обаче е РАБОТНО.

  2. Радев да лъска ибрика, че както си постила – много работа го чака….

  3. Поне си личи, че той си пише постовете, не му ги редактират хиените .!.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.