Метална каса падна от джипа на бандити

Unknown

Маскирани нападат автокъща във Враца, но бягат с празни ръце

Частни охранители пристигнали за минути

Маскирани бандити с джип нападнаха автокъща във Враца, но не успяха да задигнат металната каса, благодарение на намесата на два патрула от частна охранителна фирма.

Екшънът се разиграл в нощта срещу сряда на пътя за Оряхово в търговския обект “Крис”, включващ, сервиз и автосалон за коли втора употреба, собственост на врачанския бизнесмен Пламен Георгиев-Пандо. Там спрял джип БМВ Х5, от който изскочили четирима мъже с черни дрехи и маски и насочили пистолети към нощния пазач. Разбили офиса, в който имало металната каса, извлекли я и я натоварили в багажника на джипа. Помещението обаче имало СОТ, който се задействали в 0,17 ч. И охранителят успял да задейства паник бутон. Към автокъща “Крис” се насочили два патрула с гардове, които били в близък квартал и пристигнали за 1-2 минути.

Разбойниците разбрали, че става напечено, скочили в дижпа и потеглили с пълна газ. При рязък завой на излизане на пътя, по който имало и неравност, сейфът се търкулнал от багажника и паднал на асфалта, а престъпниците избягали с празни ръце.

До следобед полицейски патрули бяха блокирали изходите на градове и села в Северозападна България и проверяваха съмнителни джипове и леки коли.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право