Любимите рецепти на Марина Цветанова Мисис България 2019 оцелява в модния свят с много труд и перфектна организация

Отново горят отпадъци в ТЕЦ „Бобов дол“

Още една жертва на коронавируса у нас

Соломон Паси: Първото нещо, което можеше да бъде направено, беше да се въведат общоевропейски правила

Коронавирусът може да остане жизнеспособен до 3 дни при подходящи условия

Без зони за платено паркиране в София до 12 април

Геймингът спасява Формула 1 и НАСКАР

Тодор Кантарджиев: Позабавихме нещата, сега е най-важна самодисциплината на българите

Случаите на коронавирус в света са близо 600 000

Уикенд посвети албум на Бела Хадид Чувствата на рапъра към модела не са изстинали

Вокалистът на „Рамщайн“ няма коронавирус

Гуми се регенерират автоматично Реално няма опасност от спукване

Красимир Вълчев: Учебната година вероятно ще бъде удължена до юли Матурите рано или късно ще бъдат направени, но няма да са онлайн, обясни министърът

23 варненци ще плащат по 5000 лв. глоба заради разходки в Морската градина

Интелигенцията и Църквата Добрата книга, пълна с истина и мъдрост, не е създадена от печатаря, макар че е дело на неговите ръце

Метална каса падна от джипа на бандити Маскирани нападат автокъща във Враца, но бягат с празни ръце

Unknown

Частни охранители пристигнали за минути

Маскирани бандити с джип нападнаха автокъща във Враца, но не успяха да задигнат металната каса, благодарение на намесата на два патрула от частна охранителна фирма.

Екшънът се разиграл в нощта срещу сряда на пътя за Оряхово в търговския обект “Крис”, включващ, сервиз и автосалон за коли втора употреба, собственост на врачанския бизнесмен Пламен Георгиев-Пандо. Там спрял джип БМВ Х5, от който изскочили четирима мъже с черни дрехи и маски и насочили пистолети към нощния пазач. Разбили офиса, в който имало металната каса, извлекли я и я натоварили в багажника на джипа. Помещението обаче имало СОТ, който се задействали в 0,17 ч. И охранителят успял да задейства паник бутон. Към автокъща “Крис” се насочили два патрула с гардове, които били в близък квартал и пристигнали за 1-2 минути.

Разбойниците разбрали, че става напечено, скочили в дижпа и потеглили с пълна газ. При рязък завой на излизане на пътя, по който имало и неравност, сейфът се търкулнал от багажника и паднал на асфалта, а престъпниците избягали с празни ръце.

До следобед полицейски патрули бяха блокирали изходите на градове и села в Северозападна България и проверяваха съмнителни джипове и леки коли.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.