Мехмед ще лежи 18 години, убил съперника си

Бургаският съд постанови 18 години затвор за Мехмед Юсеин, който преди близо година уби съперника си Ереджеб , в дома му, в Руенското село Снягово. Той трябва да заплати и над 400 000 лева кръвнина на близките на убития.

Ереджеб заживял с жената на Мехмед- фаталната Айше, докато Мехмед бил на гурбет в Англия. Айше се пренесла у новия си мъж, заедно с двете големе деца от Мехмед, била бременна и с трето - от Ереджеб.

Гурбетчията побеснял, защото в телефонен разговор Ереджеб му казал, че както е с жена му, така може да бъде и с дъщеря му. След тези думи, започнал да планира убийството. Той се върнал от Албиона и срещу 24-ти май миналата година, влязъл с „челник” /лампа на челото/ в дома на Ереджеб, промъкнал се в спалнята и го пробол смъртоносно във врата, докато опонента му спял.

Пред съда в четвъртък, извършителят си призна всичко. Айше пък обясни в качеството си на свидетел, че веднъж сварила Ереджеб да опипва доведената и дъщеря по гърдите. „Колко още мъже ще се колят заради теб?”, изригнаха пък към нея роднините на Ереджеб.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право