Разпитаха американския правосъден министър във връзка с евентуалната руска намеса на изборите в САЩ

Българският филм „Ага“ ще закрие кинофестивала „Берлинале“

Организацията “Шалом”: Законът трябва да осигури право на собствена изява

Екатерина Захариева: ЕК е отпуснала средства за комуникационната сигурност на Западните Балкани

Хиляди левове се харчат за спасителни акции у нас

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в сряда, 24 янури 2017

Човек е убит след стрелба в гимназия в Кентъки

Обявяват грипна епидемия в областите Стара Загора и Видин, и в община Бобов дол

Пишат некролога на хартиената администрация В момента от бизнеса и гражданите за 1422 предоставяни услуги искат 5985 документа

Огромен пожар лумна в стар военен корпус в центъра на Велико Търново Предполага се, че клошари са подпалили изоставената сграда

Бисер Петков представи приоритетите на Българското председателство пред ЕП

Рекс Тилърсън: Русия е отговорна за нападенията с химическо оръжие в Източна Гута

Горанов в Брюксел: Карта за въвеждане на еврото ще имаме до юни Промениха списъка на страните, които не сътрудничат на ЕС за данъчни цели

60 млн. лв. трябват за доброволна наборна казарма 2017 г. е с най-слаба раждаемост от десетилетия

Отпускат евросредства за възстановяване на щетите от пожарите в Кресненското дефиле

Фалшив сайт на Министерство на здравеопазването рекламира лекарство за глисти

Фалшив сайт на Министерство на здравеопазването рекламира лекарство за глисти.

Сайтът се намира на интернет адрес http://livesbloggz.com/fito-balt/bg/minzdrav, като на страницата му има интервю с мним лекар на име Евгени Николаев Морозов, представен за ръководител на съществуващия Националния център по заразни и паразитни болести, чиито директор всъщност е професор д-р Тодор Кантраджиев.

Лекарството за паразити, което се рекламира в сайта, представлява обезпаразитяващ чай на име FitoBalt, който може да се закупи срещу 59 лева, като обявената цена е промоционална с 59 лева отстъпка от реалната. Чаят може да се закупи чрез попълване на онлайн формуляр с местоживеене, име и телефон на купувача.

Днес, 05.01.2017г., Министерство на здравеопазването изпрати сигнал до директора на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ Главен комисар Ивайло Спиридонов с копие до комисар Явор Колев, началник на отдел „Компютърни престъпления“ към ГДБОП, относно фалшифициране на електронната страница на министерството, съобщават от пресцентъра на МЗ.

Сайтът http://livesbloggz.com/fito-balt/bg/minzdrav/ съдържа категорично невярна информация и прави внушения, които са подвеждащи за потребителите и опасни за здравето на гражданите.

Министерство на здравеопазването напомня, че официалният сайт на институцията се намира на интернет адрес http://www.mh.government.bg/bg/.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.