Пореден магистрат от СГС печели дело срещу дисциплинарно наказание, поискано от Лозан Панов

Разследват майка, държала дъщерите си под ключ в Свищов Съсед разкрил на полицията къщата на ужасите

Протести в Сливен срещу закриването на две училища

Вучич отива в Косово заради убийството на Оливер Иванович

ИАГ: 148 акта написаха горските инспектори за седмица

Закопчаха в съдебната зала подсъдим и го отведоха в затвора Извършителят бил много жесток - изгорил жив гларус и набучил главата му на ограда

БЛС: Съдът обяви за нищожни лимитите на болниците за 2015 година

Започна подготовката за изложбата на цветята

Каракачанов: Премиерът и парламентът ще подкрепят въвеждането на доброволна служба

Ученици умуваха мото срещу СПИН

Осъдиха шуменец, пребил йеховист

Калоян Паргов: По Стратегията от 2011-а СО похарчи 630 милиона, а въздухът сега е 5 пъти по-мръсен

Общинският съвет Варна свиква сесия за Морската градина Местният парламент ще обсъжда предложението за референдум

БФС се хвали с 19,1 млн. лв. Бюджет

Делян Добрев: Питам Йончева отново – има ли нещо общо с чужди служби? (ВИДЕО)

Мигранти от Харманли искат в Сърбия

Стотици мигранти от центъра за бежанци в Харманли направиха опит да си тръгнат и да напуснат страната. Причината за това е голямата мизерия и изключително лошите битови условия на лагера, в който живеят близо 3200 чужденци.

По думите на очевидци тяхната цел била да се заселят в западната ни съседка. „Изведнъж пред портала се събраха много хора с раници и искаха да излизат. Не спираха да скандират „Сърбия“, разказват свидетели на случката.

За да успокоят създалото се положение, в лагера се стекоха над 200 служители на полицията, жандармерията и Държавната агенция за бежанците. Медици от Бърза помощ, пожарна и ЕВН също дойдоха на мястото. Скоро след тяхното пристигане тълпата от недоволни мигранти се върнала обратно по стаите.

Онези от тях обаче, които имат документи за самоличност, могат свободно да напуснат лагера, показвайки картите си на служителите от охраната.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

 1. Язък! Евроатлантическите безродници няма да могат да изпълнят своята част от план европа 2030 за 100 000 000 имигранта.

 2. “За да успокоят създалото се положение, в лагера се стекоха над 200 служители на полицията, жандармерията и Държавната агенция за бежанците. Медици от Бърза помощ, пожарна и ЕВН също дойдоха на мястото. Скоро след тяхното пристигане тълпата от недоволни мигранти се върнала обратно по стаите.“
  А тия т.нар. “служители“българи ли са или не? И кой им плаща заплатите да се стичат при незаконните преселници?
  Получи се инфо, че това не са никакви бежани и пр. това вече всички знаем, а просто безработни младежи, някои съдени, на които им е било казано, че могат да се преселят в България т.е. там имало условия за тях и нямало да ги върнат. Изглежда плана за разбиване на Балканския п-ов се провежда с пълна сила. Бобик и останалите продажни елементи са се съгласили, за което са получили доста пари. Никой не може да ги накара да правят това, което правят в момента насила. Още повече, че в България се нарушават основни мецдународни закони за емиграция. В канада и сащ такива хора и по този начин НИКОГА няма да бъдат допуснати. Изхвърляне на предателите и смъртно наказание + конфискация..

 3. Ето, че стигнахме и до параграф 22. Ревем за правата на тия „бежанци“, как не можем да ги спираме на нашата граница, щото имали ПРАВА. А се оказва, че можем с полиция да ги спираме, когато искат да НАПУСНАТ страната. Ами сега? Къде им останаха правата на хорицата?

 4. Дано най-после на някой по върховете да му светне, че не може и ..я до края и душата в рая. Или това са свободни хора с права – тогава обаче трябва да спазват законите, т.е. да пресичат граници с документи и визи – или това са нарушители на международните граници и тогава мястото им е в ЗАТВОРА. По международните закони те са бежанци до първата сигурна страна – ако има война или опасност за ЖИВОТА им в тяхната страна. това че са бедни и необразовани в своята страна не ги прави бежанци. По тая логика 99 % от нашите цигани и голям процент от българите също могат да се обявят са бежанци.

 5. “ А се оказва, че можем с полиция да ги спираме, когато искат да НАПУСНАТ страната. Ами сега? Къде им останаха правата на хорицата?“
  Браво на И.Т. Нали имаше поговорка “както гявола чете евангелието“:)) Тук на таквоз мирише:) Много са ни прозрачни “ръководителите“ и много взеха да се уливат и изливат..Време е да се разпределят по затворите престъпниците..

 6. ами сърбия дали ги иска, я по добре да си отиват направо при вдетинената баба меркел

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.