Най-страхотните двойки от медицинските драми

Дейзи Ланг – нежната лейди на бокса Трикратната световна шампионка днес е звезда в Холивуд и вдъхновява хората

Подписваме споразумение за сътрудничество с Индонезия

Националният съвет на БСП утвърди 120 кандидатури за кметове

Домусчиев отваря нов завод в Пещера Инвестицията е за 300 млн. лв., осигурява 200 работни места

Рибарите: Страшен сулган, 20 дни не можем да влезем в морето Чака се във вторник вълните да утихнат и да дойде "часът на истината" за паламуда

Окръжният прокурор Маргарита Георгиева за катастрофата с Караянчева: Експертизите ще изяснят механизма на произшествието

Жилищата за 1 евро в Италия – (не)изгодна оферта

Башар Асад подписа указ за всеобщата амнистия

Пожар край столичния квартал „Горубляне“ Запалили са се сухи треви и храсти

Над 160 огнеборци гасят пожар край Атина

Димитър Илиев: Целта ни е всеки мач да пълним „Лаута“

За какво мисли отсечената глава

Приключи доставката на втората партида руски комплекси С-400 за Турция

НСО: Разследване ще установи причината за пътния инцидент с Караянчева

Мигрантският натиск към България продължава да намалява

Едва 31 нови мигранти са задържани за периода 20-26 януари 2017 г., предаде  БГНЕС, позовавайки се на седмичната статистика на МВР. Така общият брой на новорегистрираните чужденци, влезли нелегално на наша територия и които са заловени от българските власти от началото на годината е 143. Запазва се тенденцията на намаляване на мигрантския натиск над България, който започна през ноември 2016 г.

През изминалата седмица от страната са изведени 46 мигранти, половината от тях принудително. Така от началото на годината от България са изведени общо 114 чужденци. В момента на територията на страната се намират около 6000 мигранти. 121 мигранти са се опитали да напуснат нелегално България по посока Западна Европа, но са били задържани на българо-сръбската граница.

Около 4000 чужденци са настанени в центровете на Държавна агенция на бежанците, около 1000 чужденци са настанени в центровете от “затворен тип” на Дирекция “Миграция” на МВР, а близо 500 са заявили, че живеят за собствена сметка на външни адреси.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.