Мик Джагър и Дейв Грол с антипандемичен химн

Мик Джагър и Дейв Грол

Оптимизъм лъха от парчето на рок динозаврите

 "Easy Sleazy" се завъртя и на видеоклип

Песента "Easy Sleazy", изпълнена от Мик Джагър от "Rolling Stones" и Дейв Грол, бивш барабанист на "Nirvana", а сега водещ певец и китарист на "Foo Fighters", вече има и своята видеоверсия. От рокендрол парчето струи много енергия, и вяра че всичко ще се оправи. Текстът съдържа следните думи: "Скоро всичко ще свърши и тези дни ще останат само в паметта ни. Ще има обиколки, пътувания, пътувания отново ... Но засега трябва да изчакаме още малко, разхождайте се с маски... Имайте малко повече търпение! .. "

"Написах "Easy Sleazy" по повод постепенното  излизане от изолацията, добавяйки към нея оптимизма, от който всички се нуждаем.  Благодаря на Дейв Грол за неговата елегантна и експресивна игра на барабани, бас и китара! Беше много забавно да работя с него. Надявам се всички да се насладите на "Eazy Sleazy", казва Мик Джагър.

Всеки от музикантите е записвал своята част от песента в собственото си домашно студио: Джагър пее и свири на китара, а Грол - на соло китара, бас и барабани. 

За видеоклипа всеки от музикантите се е снимал в собствения си дом, така че феновете ще видят къде и  как живеят рок звездите!

По време на пандемията "Foo Fighters" издадоха новия си албум "Medicine" в полунощ на 5 февруари, а Дейв Грол дори дебютира като режисьор с документалния филм "What Drives Us" - за ранните турнета на разни рок групи и музиканти.

"Ролинг стоунс" обаче си почиваха: страхувайки се от коронавируса, те прекъснаха записа на следващия си албум, издавайки само един сингъл.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес