„Милан“ се прицели в Алексис Санчес

Ръководството на „Милан“ е приготвило оферта за привличането на Алексис Санчес от „Арсенал“. „Росонерите“ ще имат на разположение 130 млн. евро за нови през лятото, а голяма част от тях могат да отидат в касата на „топчиите“. По всичко личи, че чилиецът няма желание да продължи кариерата си на „Емирейтс“. Договорът на нападателя изтича в края на миналия сезон. Неколкократно Санчес показа, че иска да смени клуба, и отказа да подпише нов контракт. Голямото желание на нападателя е завръщане в „Барселона“, но това може и да не се случи.

Китайските инвеститори на „Милан“ искат да върнат успехите в клуба, а това може да се случи само с привличането на класни попълнения. Първият в списъка е именно Санчес, който беше част от италианския „Удинезе“ в продължение на 5 години - от 2006 до 2011.

Според италианския вестник „Гадзета дело спорт“ сред трансферните цели на „Милан“ през лятото са и други нападатели - Алваро Мората от „Реал“, Александър Лаказет от „Лион“, Серхио Агуеро от „Манчестър Сити“ и Пиер-Емерик Обамеянг от „Борусия“ (Дортмунд).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят