Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Министерството на туризма рекламира Велико Търново в Мадрид

Министерството на туризма рекламира Велико Търново на международното туристическо изложение FITUR, което се провежда в Мадрид. Голям винил с изображение на крепостта Царевец и други знакови обекти, част от богатото и многообразно културно-историческото наследство на България, посрещат посетители на българския щанд.

37-о изложение FITUR е едно от най-големите световни събития в сферата на маркетинга в туризма и продължава до 22 януари. България се представя на мадридската борса с информационен щанд от 80 кв. м, разположен в зона „Европа“ (павилион 4). Той е организиран от Министерството на туризма.

От държавното учреждение посочват, че акцентите в тазгодишното представяне на България са поставени върху културния, балнео-, СПА и уелнес туризма. Набляга се върху промотирането на страната ни като целогодишна туристическа дестинация, привличаща посетители с древната си култура и хиляди археологически паметници, красивата природа и вкусната храна. Пред родния щанд младежи в народни носии раздават рекламни материали, а състав за фолклорни танци изнася по няколко представления дневно. Организирани са и дегустации на български вина и хранителни продукти.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.