Министър Николай Нанков и Цветан Цветанов откриват 4 обновени обекта в Свищов

Министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков и депутатът от ГЕРБ Цветан Цветанов на 7 ноември ще открият 4 обновени обекта в Свищов. Ремонтираните сгради и съоръжения са част от ОП „Региони в растеж“, в изпълнението на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020 година в крайдунавския град.

Официалната церемония ще стартира в 15 часа с прерязване на лентата на ремонтираната сграда на Финансов отдел, като част от Проект „Обновяване на обекти на публичната инфраструктура в град Свищов“.

Веднага след това ще бъде открита модернизираната материалната база на Домашен социален патронаж, който по проект „Красива България” към МТСП беше преместен в бившата училищна сграда на СОУ ”Алеко Константинов”.

"На част от базата бе променено предназначението и бе преустроена, с цел разширяване на обхвата и задоволяване нуждите на домашния патронаж", уточниха от общинската управа.

До 15,45 часа същия ден е предвидено строителният министър и председателят на парламентарната група на ГЕРБ да посетят и открият обновения парк „Радост“ и ДГ „Васил Левски“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България