Министър Радев и ръководството на МВР наградиха служители за постигнати отлични професионални резултати

Снимки: МВР

Министър Валентин Радев и ръководството на МВР наградиха служители за постигнати отлични професионални резултати, съобщават от пресцентъра на вътрешното министерство.

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения, на основание чл. 191 и чл. 192 от Закона за МВР и по случай професионалния празник на МВР – 5 юли, министърът на вътрешните работи Валентин Радев награди служители на вътрешното ведомство.

„Почетен знак“ на МВР – I степен:

Комисар Марио Янчев – ВПД началник на отдел „Специални операции“ при ГД „Борба с организираната престъпност“;

Главен инспектор Петър Петров – началник на сектор „Превантивна и контролна дейност“ към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Ловеч при ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“;

Главен инспектор Любомир Костадинов – началник на сектор „Контрол, регулиране и осигуряване на мероприятия“ към отдел „Пътна полиция“ при Столичната дирекция на вътрешните работи.

„Почетен знак“ на МВР – II степен:

Старши комисар Николай Хаджиев – директор I степен на ОДМВР – Благоевград.

„Почетен медал“ на МВР:

Инспектор Димитър Стоянов – разузнавач I степен, сектор „Противодействие на престъпността през ГКПП“ при ГД „Гранична полиция;

Старши инспектор Петър Бакалов – ВПД началник на група в сектор „Криминална полиция“ към РУ – Ямбол;

Главен инспектор Димо Димов – началник на сектор „Криминална полиция“ към РУ – Ямбол;

Комисар доц.д-р  Иван Тодоров – декан на факултет „Пожарна безопасност и защита на населението“ при Академията на МВР.

Министър Валентин Радев награди с огнестрелно оръжие главен комисар Ивайло Спиридонов – директор на ГД „Борба с организираната престъпност“, и старши комисар Асен Игнатов – заместник-директор на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“.

По случай професионалния празник на МВР със заповеди на министъра, заместник-министрите, главния секретар и административния секретар на МВР са наградени още 477 служители на министерството.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.