Миран от "Вятърничав" смени агенцията

Акън Акънйозю влиза в нов проект

Акън Акънйозю, екранният Миран от сериала "Вятърничав", напусна арт агенция Id Iletisim, която зае пасивна позиция в конфронтацията му с MIA Yapim, водена от продуцента Бану Акдениз.

Актьорът предизвика недоволство сред колеги от екипа на "Вятърничав", заради честите си закъснения за снимки и на финала на снимките на поредицата се вдигна скандал по този повод.

Хора от техническите служби на проекта "Вятърничав", служителите на хотела в град Mидят, където се снимаше сериала, журналисти, блогъри, актьори (но не и колеги, уви) се изправиха да защитят актьорът.

Списание "Саран" стартира информационна кампания в негова подкрепа, обявявайки го за "модерен идол". В края на втората седмица след финала на "Вятърничав" в Турция  Акън Акънйозю бе приет в семейството на агенцията Gunfer Gunaydin.

Клиенти на тази агенция са половината от актьорите на "Великолепният век", включително Халит Ергенч, Мехмет Гунсур, Пелин Карахан, както и много други звезди като Керем Бурсин, Ибрахим Челиккол, Демет Йоздемир, Хазал Филиз...

Вчера фен клубът на актьора съобщи новината за бъдещ проект на Акин, за която се очаква официално потвърждение.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица