Мислим за секс най-често в офиса

1/3 от хората се контузват по време на сексуален контакт

Статистиката показва, че човек има полов контакт средно 5100 пъти през целия си живот

Най-често мислим за секс в офиса. Това сочи проучване на американското издание за сексуално здраве The Journal of Sexual Medicine. Следващите най-популярни места, които ни карат да фантазираме за интимни контакти, са плаж в екзотична дестинация, в тоалетната на нощен клуб или заведение, в пробната на магазина и в асансьора и в дома на родителите си.

Всеки ден по света се осъществяват приблизително 120 милиона полови сношения и според последните данни човек прави секс средно 5100 пъти за целия си живот. Американските учени посочват, че най-често допусканата грешка по време на секс е да “пропуснеш целта” и повече от 1/3 от възрастните са се наранявали по време на полов контакт поне веднъж. Травмите от интимни ласки се разбират най-често на следващия ден, тъй като отделянето на хормона на щастието в момент на екстаз ни пречи да усещаме болка или неудобство.

Интересен факт е, че над 21% от хората в активна възраст са заспивали по време на секс или когато са се самозадоволявали.

По думите на анкетираните най-опасните места за секс у дома са на стълбите, на дивана, под душа или върху кухненската маса. Не се препоръчва правенето на любов в колата или в тоалетната, защото на тези места рискът от контузии е доста по-голям.

Сред големите грешки в правенето на любов са говоренето на мръсотии в неподходящ момент. 1/3 от анкетираните признават, че многократно са изпадали в подобна неловка ситуация.

Статистиката показва, че жените мислят за секс средно по 34 пъти само докато са на работа. От своя страна близо 80% от мъжете смятат, че въздържанието вреди сериозно на физическото им здраве.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл