Мистерия, еротика и европейско влияние

Линдзи Бърк в ролята на секси стюардеса

Обещаващият режисьор Нейтън Силвър („Actor Martinez”, “Stinking Heaven”) ще търси успеха с новия си филм “Thirst Street”, който получи изключително добри отзиви от тазгодишното издание на филмовия фестивал Трайбека, съобщава operationkino.net.

Според официалния синопсис “Thirst Street” е вдъхновен от филмите на Райнер Вернер Фасбиндер и работата на провокативните полски режисьори Валериан Боровчик и Анджей Жулавски, и изследва често размитите граници между едностранната любов и опасните крайности, до които достигаме, търсейки любов.

Джина (Линдзи Бърдж) е стюардеса от Америка, която пътува от град на град в състояние на емоционална парализа, следствие от самоубийството на любовника є. Когато пристига в Париж, Джина се запознава с изтънчения и чаровен барман Джером (Дамиан Бонар), което я изважда от депресивното є състояние и тя решава да остане във Франция. Но когато нейните чувства и похот се засилват, а Джером не отговаря със същото и на хоризонта се появява бившата му приятелка Клемънс (Естер Гарел), Джина се изправя на ръба на лудостта…

Нейтън Силвър („Actor Martinez”, “Stinking Heaven”) е съсценарист заедно с К. Мейсън Уелс („LOL”). В ролите са Линдзи Бърдж, Дамиан Бонар, Естер Гарел, Лола Бесис и Анджелика Хюстън като разказвача.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино