Русенец спечели 4 милиона и половина от тотото с фиш за 6.75 лв.

Турция обяви, че няма да позволи “едностранни” проучвания за газ край Кипър

Сливен чака 19 млн. лева за новата си пречиствателна станция

Вилна зона край бивши уранови мини вече ще ползва питейна вода Водните сдружения трябва да имат договори с „В и К”

Вежди посвети на Снежа завръщане в изкуството Изложба скулптура и рисунка в столичната галерия на „Сан Стефано“ 22

Николина Ангелкова се срещна с Андрю Форбс, законодателен директор към Сената на САЩ

Общинската управа на Свищов настоява за бюджетна субсидия на Стопанската академия Общинарите обявиха подкрепата за висшето учебно заведение в декларация

Нов силен трус е усетен в Пловдивско

3 години уседналост за вход в училищата в София Промени при записването е забавачка на децата с хронични заболявания

Пра-правнукът на смелия журналист Макгахан хареса Велико Търново за бъдещ дом

Собственикът на “Енерго про” за продажбата на ЧЕЗ в България: Повече от 20 години съм работил в Източна Европа, никога не съм срещал нещо такова

Хайтови продължават войната за Левски

Заради наводнен манеж отлагат кушиите на Тодоровден във Варна

Честванията по повод 26 години от обявяването на НП „Рила“ за защитена територия продължават

Илияна Йотова: България наложи Западните Балкани в политиката на ЕС

Митнически служители откриха нелегални цигари, тапицирани в диван

1846 кутии /36 920 къса/ нелегални цигари и 17,995 кг тютюн за пушене без акцизен бандерол задържаха митнически служители от отдел „Митническо разузнаване и разследване” /МРР/ към Митница Бургас при проверка в търговски обект и в частен апартамент на територията на град Сливен.

Митнически екип от сектор „Оперативен контрол” към отдел МРР в Митница Бургас  извършва проверка в приспособено за магазин помещение във  вход на жилищен блок в град Сливен. При проверката в търговския обект, митническите служители откриват под щандовете със стоки за бита и почистващи препарати  206 кутии /4 120 къса/ цигари без акцизен бандерол от различни търговски марки и 7,930 кг нарязан тютюн за пушене в торби. При последвала  митническа проверка в жилищен апартамент на адреса на лицето, стопанисващо  магазина, митническите служители откриват още  1 640 кутии / 32 800 къса/ цигари в пригодени тайници във и зад мебели в жилището, както  и  10,065 кг нарязан тютюн за пушене в торби. Голяма част от цигарите са били укрити в тапицерията на дивана в апартамента. Проверката в жилището е извършена със съдействието на служители от ОД МВР Сливен.

От жилището и от търговския обект за иззети общо  1 846 кутии /36 920 къса/ цигари с марки „Sypreme blue”, „President”, „MM” и „ Assos”, всички с надписи „Duty free” , както и  17,995 кг нарязан тютюн за пушене без акцизен бандерол.  По случая е образувано дознание, което се провежда от разследващ митнически инспектор от Митница Бургас, под надзора на Окръжна прокуратура Сливен. Взети са проби за лабораторен анализ на задържания тютюн. Работата по случая продължава.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете